En pige taber sig efter at have brugt en maveballon
Baloni Gasrik Allurion

Pritshmëritë

Rezultate më të mëdha me më pak mundim.

Me udhëzuesin tonë hap pas hapi, ne do t'ju përgatisim për sukses dhe do t'ju përgatisim për rrugëtimin tuaj drejt humbjes së peshës.

Parlez avec l'un des conseillers d'Allurion
Bisedoni me një nga këshilltarët tanë

Konsulentët tanë të humbjes së peshës mund të përgjigjen në çdo pyetje që mund të keni dhe të vlerësojnë përshtatshmërinë tuaj për Balonin Gastrik Allurion. Ata më pas do t'ju referojnë tek një mjek i çertifikuar nga Allurion.

Première consultation avec un médecin certifié
Konsultimi fillestar me mjekun e çertifikuar

Flisni me një nga mjekët tanë të çertifikuar. Ata do të kërkojnë historinë tuaj mjekësore për të siguruar që Balonin Gastrik Allurion dhe Programi i Humbjes së peshës të Allurion është i përshtatshëm për ju dhe do të shpjegojnë procesin për t'u siguruar që të ndiheni të sigurt dhe të qetë.

Prenez rendez-vous pour le placement du Ballon Gastrique
Bëni një takim për të vendosur Balonin!

Humbni mesatarisht 10-15% të peshës trupore në 16 javë*

Skeduloni një konsultë falas

Vendosja e tullumbaceve - Udhëzues hap pas hapi

Në ditën

Ju do të gëlltisni një kapsulë të vogël që përmban Ballon të shfryrë. Isshtë bashkangjitur në një tub shumë të hollë që mjeku do të përdorë për të fryrë Balloon me ujë sapo të vendoset në stomakun tuaj. Rrezet X përdoren për të siguruar që Balloon është në pozicionin e duhur dhe mbushet siç duhet përpara se tubi të hiqet butësisht. Do të duhen më pak se 20 minuta!

Oreksi juaj përshtatet

Balloon zë vend në stomakun tuaj duke lënë më pak hapësirë ​​për ushqim. Ndiheni më pak të uritur dhe dëshirat zvogëlohen, duke ju ndihmuar të hani më pak dhe të bini në peshë.

Ju rivendosni marrëdhënien tuaj me ushqimin

Ju do të mbështeteni nga një ekip i përkushtuar ushqyes për të ndihmuar në ndryshimin e sjelljes tuaj të ngrënies dhe humbjen e peshës. Ju gjithashtu do të merrni një Shkallë të Lidhur, Gjurmues të Shëndetit dhe Aplikacionin Mobile për të monitoruar arritjet tuaja dhe për të ndarë suksesin tuaj.

Ju arrini qëllime afatgjata për humbjen e peshës

Pas afërsisht 16 javësh Balloon deflaton natyrshëm dhe kalon qetë përmes sistemit të tretjes*. Ekipi juaj i mbështetjes mbetet pranë për t'ju ndihmuar të ruani marrëdhënien tuaj të re me ushqimin dhe të mbani peshën larg.

Më shumë në këtë pjesë

Naeratav naine koorib porgandit, et seda oma dieedis kasutada

A jam i përshtatshëm?

Llogaritës bmi