En pige taber sig efter at have brugt en maveballon
Rezultatet

Humbni 10-15% të peshës trupore në 16 javë

Studime të shumta klinike kanë treguar se shumica e njerëzve humbasin 10-15% të peshës së tyre totale trupore përmes Programit Allurion, në vetëm 16 javë. Deri në 95% të humbjes së peshës suaj mund të mbahet 12 muaj pasi baloni të ketë kaluar duke marrë kontrollin mbi mënyrën e të ngrënit. 3 Shikoni sa mund të humbisni.

Ne kemi ndihmuar mbi 50,000 njerëz të marrin fuqinë për të ndryshuar jetën e tyre. Mund të ndryshoni edhe tuajën.

A jam i përshtatshëm?

Çfarë thonë njerëzit

14.3 Kg në 6 muaj*

“Unë kam qenë një bloger ushqimesh për 6 vjet. Deri më tani, kam humbur 14 kg falë Balonit Gastrik Allurion. Nuk ishte një vendim i lehtë, por kur e mendoj, ishte vendimi më i mirë që mund të kisha marrë. Jeta ime ndryshoi krejtësisht. Tani, madje kam filluar të eksploroj pjata të shëndetshme dhe rracionet e mia kanë mbetur më të vogla, edhe pasi baloni ka dalë."

Hesa
15.6 Kg në 16 javë*

"Allurion më ka dhënë një jetë krejt tjetër. Tani jam kthyer vet vetja. Ndihem më e shëndetshme tani që kam ulur BMI-në time. Dikur ecja për në shkollë dhe më merrej fryma, por tani nuk e kam më ate ndjesi”.

Selina
25 Kg në 6 muaj*

"Më pëlqen përqasja dixhitale e Programit Allurion dhe matja e peshës kohë pas kohe në më ndihmon vërtet në humbjen e peshës sime."

Richard
13 Kg në 6 muaj*

"Ishte fantastike. Energjia dhe besimi im janë kthyer. Po futem në rroba që nuk i kam veshur për 3 vjet! "

Hetsie
En läkare som hjälper sin patient att gå ner i vikt

Shkenca

Një teknologji e re mjekësore: mbështetur nga shkenca duke arritur rezultate.

Me 51,284 balona të shpërndara në të gjithë botën, Allurion mbështetet nga prova klinike dhe ndihmon pacientët të humbin 10-15% të peshës së tyre trupore në vetëm 16 javë.

Si funksionon?

Bashkohuni me komunitetin tonë

Anëtarësohuni në komunitetin e 51,284 personave të cilët tashmë kanë marrë kontrollin mbi urinë e tyre me Balonin Gastrik Allurion. Nëse ata mund ta bëjnë, edhe ti mund të bësh.

Bashkohuni me komunitetin tonë

Më shumë në këtë pjesë