Image
swallowable gastric balloon, bmi calculator
Filloni Rrugëtimin Tuaj

A Jam I Përshtatshëm?

A je ti pranueshëm

Ne mund të ofrojmë Programin Allurion për kandidatët që plotësojnë kriteret e mëposhtme:

- Mosha 18-65 vjeç

- BMI prej 27 ose më lart

- Keni provuar të bëni dietë me pak sukses

- Mos pini alkool tepër

- Aktualisht nuk jeni shtatzënë

- Gati për të bërë shansin dhe për të marrë kontrollin

Llogaritni i BMI

Kaloni në KG

Llogaritni i BMI

Kaloni në CM

Llogaritni i BMI

Llogaritni i BMI

Llogaritni i BMI

Llogaritni i BMI

Mund të humbni deri në - with the Allurion Balloon.
  • BMI juaj është
  • Nuk keni bërë operacion në bark
  • Ju nuk jeni shtatzënë

Më shumë në këtë pjesë

Image
Guy Smiling - grey background

Programi

Shiko faqen