Allurion CEO Shantanu Gaur
Rreth Allurionit

E para e këtij lloji

Një teknologji unike mjekësore: Programi i Ballon dhe Humbjes - Peshaës Allurion.

0
Balona të shpërndara në të gjithë botën
0
Vende
0
Kilogramë të humbur përmes Programit Allurion

Fuqizimi i njerëzve për t'u bërë aktivë në kujdesin e tyre shëndetësor.

Obeziteti po bëhet me shpejtësi një problem global dhe ne duam të fuqizojmë njerëzit pa ndërlikime ose pengesa mjekësore. Programi Allurion ofron pikërisht atë: kujdes të thjeshtë shëndetësor, të arritshëm - për të gjithë.

Una chica disfruta de los resultados de la pérdida de peso tras utilizar el balón gástrico

Historia Jonë

Shiko faqen