Founders-Hero-Image-
Rreth Allurionit

Historia Jonë

Allurion Technologies

Allurion Technologies u themelua në 2009, kur miqtë Samuel Levy dhe Shantanu Gaur ishin në vitin e dytë në Shkollën e Mjekësisë të Harvardit. Për shkak të studimeve të tyre, Samuel dhe Shantanu filluan të rimendojnë perceptimet e njohura rreth humbjes së peshës. Për të kuptuar më mirë udhëtimet e njerëzve që ishin mbipeshë ose luftën kundër me mbipeshës, Samuel dhe Shantanu bënë diçka të pazakontë për sektorin mjekësor: ata filluan të dëgjonin historitë e pacientëve të tyre.

Samuel dhe Shantanu shpejt kuptuan që dietat joefektive i irritonin njerëzit me mbipeshë; pesha e tyre do të kthehej, ose do të luftonin me ndjenjën e urisë dhe privimit. Nuk ishte për t'u habitur që shumë njerëz ose kishin frikë nga operacioni tradicional dhe invaziv për humbjen e peshës, ose thjesht nuk mund të përballonin zgjidhjet e kushtueshme për humbjen e peshës.

Pacientët kërkonin diçka të lehtë dhe të përshtatshme; një trajtim pa kompleksitet mjekësor.

Ndërsa Samuel dhe Shantanu filluan të hulumtonin zgjidhje, ata imagjinuan atë që tani është bërë platforma e humbjes së peshës 360 gradë të Allurion: Programi Allurion.

Programi Allurion është përdorur tashmë nga mijëra njerëz në të gjithë botën dhe po bëhet shpejt programi i humbjes së peshës më i përdorur në të gjithë Evropën, Lindjen e Mesme dhe Amerikën e Jugut.

Sot, Allurion ruan vizionin origjinal të themeluesve të tij: të ndihmojë njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë me zgjidhje inovative, të sigurta dhe afatgjata.

En läkare som hjälper sin patient att gå ner i vikt

Shkenca

Një teknologji e re mjekësore: mbështetur nga shkenca duke arritur rezultate.

Me 51,284 balona të shpërndara në të gjithë botën, Allurion mbështetet nga prova klinike dhe ndihmon pacientët të humbin 10-15% të peshës së tyre trupore në vetëm 16 javë.

Si funksionon?

Kërkime Klinike

Una mujer feliz después de usar el balón gástrico

Njihuni me Ekipin

Shiko faqen