Ein Paar glücklich über seine Erfahrungen mit dem Allurion Magenballon
Baloni Gasrik Allurion

Programi

Programi

Filloni Humbjen tuaj të Peshës

Programi Allurion është gjithëpërfshirës dhe shkon përtej përdorimit 16-javor të balonit gastrik. Programi 6-mujor, i mbështetur shkencërisht, ju ndihmon të rregulloni sjelljen tuaj drejt ushqimit për të çuar drejt humbjes së peshës, dhe për të përmirësuar gjendjen tuaj shëndetësore në afat të gjatë.

Rezervoni një konsultë falas
Allurion's Doctor
Mbështetje nga Mjeku juaj

Mjeku juaj do të jetë me ju që në hapin e parë të udhëtimit tuaj për humbjen e peshës Allurion - nga konsulta e parë në klinikë, deri tek përgatitja për vendosje, e më pas tek mbështetja e arritjeve tuaja ndërsa përparoni përmes Programit.

سيدة تقوم بإعداد وجبة غذائية لإنقاص الوزن
Mbështetje nga Nutricionisti juaj

Nutricionisti juaj do t'ju ndihmojë të rivlerësoni marrëdhënien tuaj me ushqimin; ai do t'ju mbajnë të fortë dhe të shëndetshëm dhe do t'ju drejtojnë drejt zgjedhjeve të shëndetshme, të qëndrueshme dietike. E keni në dispozicionin tuaj per 6 muaj, pra edhe pasi Ballon të ketë dalë.

La bilancia e l'orologio Allurion Health Tracker e l'applicazione mobile Allurion.
Mbështetje nga Pajisjet tuaja

Për të ndihmuar në rrugëtimin tuaj drejt humbjes së peshës, do te pajiseni me një Peshore  Allurion, Gjurmuesin e Shëndetit Allurionit dhe Aplikacionin Celular Allurion, që në ditën e vendosjes së balonës. Mund t'i përdorni këto mjete për të bërë check-in me ekipin tuaj të kujdesit shëndetësor, për të marrë mbështetje dhe udhëzime dhe për të qenë të përgjegjshëm për arritjet tuaja në humbjen e peshës.

En läkare som hjälper sin patient att gå ner i vikt

Filloni Humbjen tuaj të Peshës

Baloni Gastrik 16 javor

Program 6-mujor

Njohuri për humbjen e peshës

llogaritës BMI

Bashkohuni me komunitetin tonë

Anëtarësohuni në komunitetin e 51,284 personave të cilët tashmë kanë marrë kontrollin mbi urinë e tyre me Balonin Gastrik Allurion. Nëse ata mund ta bëjnë, edhe ti mund të bësh.

Zbuloni më shumë

Më shumë në këtë pjesë

Una chica disfruta de los resultados de la pérdida de peso tras utilizar el balón gástrico

A Jam I Përshtatshëm?

Llogaritësi i BMI