Bir kadın kilo vermek için bir egzersiz aracı olarak bir bisiklet kullanır.
Rreth Allurionit

Karriera

Bashkohuni me ekipin tonë

Ne jemi krenar që po punojmë me talentet më të mira në të gjithë botën. Ne ofrojmë mundësinë për të krijuar një ndikim domethënës me punën tuaj, një mjedis me rritje të shpejtë me mundësi zhvillimi të karrierës dhe një ekip miqësor dhe ambicioz, qëllimi kryesor i të cilit është përparimi, qoftë personal apo brenda kompanisë.

Nëse përvoja juaj është afër (edhe nëse nuk është një përshtatje perfekte) me atë që ne po kërkojmë, ju lutemi merrni parasysh të aplikoni. Përvoja vjen në shumë forma - aftësitë janë të transferueshme dhe pasioni shkon shumë larg. Ne e dimë që diversiteti krijon zgjidhjen më të mirë të problemeve dhe të menduarit krijues, prandaj ne jemi të përkushtuar për të shtuar perspektiva të reja në ekip dhe inkurajojmë të gjithë të aplikojnë.

Më shumë në këtë pjesë

Arst hoiab käes Allurioni mao ballooni

Rreth Allurionit

Shiko faqen