El médico sostiene el balón gástrico Allurion en su mano
Baloni Gasrik Allurion

Krahasoni Alternativat

Humbni peshë ndërsa ndiheni të ngopur

Disa dieta janë të paqëndrueshme, ushtrimet fizike nuk po ju ndihmojnë në rënien e peshës...

- Ndaloni dietën me luhatje dhe merrni ndihmë me rezultate afatgjata.

- Shumë njerëz që luftojnë me peshën e tepërt, do të zgjedhin procedurat kirurgjikale kur e kanë të vështirë të humbin peshë vetëm nëpërmjet ndryshimit te stilit të jetesës.

- Por a e dini se shumë procedura të humbjes së peshës vijnë me rreziqe të tyre?

- Nga anestezia te endoskopia, nga kequshqyerja tek qëndrimi në spital, procedurat e humbjes së peshës nuk janë vendim i lehtë.

بالون وكبسولة ألوريون وكوب من الماء
Baloni Gastrik Allurion Për Humbjen e Peshës

Pa kirurgji, pa anestezi, pa endoskopi*.

مريض يخضع للتنظير من أجل بالون المعدة
Balona Të Tjera Gastrike

Qetësimi dhe anestezia e pacientit. Endoskopia do të kryhet si për vendosjen ashtu edhe për heqjen e balonit.

مقارنة تكميم المعدة ببالون المعدة
Sleeve Ose Bypas Gastrik

Amputimi i pjesshëm i stomakut. Procedurë e pakthyeshme. Rrezik i kequshqyerjes dhe kërkon vitamina për të shmangur mangësitë e mundshme.

En lege som hjelper pasienten sin på vekttapsreisen

Rezervoni Një Konsultë

Flisni me një ekspert