Allurion Team
Rreth Allurionit

Njihuni Me Ekipin

Njihuni Me Ekipin

Allurioni është rezultat i një përpjekjeje vërtet globale. Të përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë, ne kemi mbledhur së bashku mendjet më të mëdha dhe të përgatitutra në të gjithë botën për të krijuar një ekip unik që punon në krye të vlerës mjekësore dhe kozmetike.

Ekipi i Lidershipit:
Dr. Shantanu Gaur
Dr. Shantanu Gaur
Chief Executive Officer and Co-Founder
Ram
Ram Chuttani
MD - Chief Medical Officer
Benoit Chardon
Benoit Chardon
Chief Commercial Officer
Chris
Chris Geberth
Chief Financial Officer
Chris
Chris Robinson
Sr VP of Global Operations
joyce
Joyce Johnson
VP of Regulatory Affairs and Quality Assurance
Javier
Javier Ibanez
VP International Sales
Whitney
Whitney Cypes
VP of Global Marketing
camillo
Camillo Docimo
VP Program Excellence
jeff
Jeff Feldgoise
Head of Digital Product
matt
Matt Wright
Executive Director of Professional Education
nidal
Nidal Naji
Director of Sales, MEA
john
John Liljequist
Director of Sales, APAC
marc
Marc Rose
Director of Sales, Central EU
ken
Ken Malomo
Director of Clinical Affairs
bruce
Bruce Horwitz
Director of Intellectual Property
julia
Julia Wilkins
Director of Finance
Eryn Bailey
Eryn-Ashlei Bailey
Chief of Staff
james
James Pattinson
Trade Marketing Director
joe
Joe Ranft
UX Design Director
Claire Dumont
Claire Dumont
Head of Business Excellence
Bordi i Drejtorëve:
Dr. Shantanu Gaur
Dr. Shantanu Gaur

Shantanu Gaur bashkë-themeloi Allurion Technologies me Samuel Levy në 2009. Shantanu përfundoi A.B. në Biologji nga Kolegji Harvard, ku ai u diplomua për summa cum laude me zgjedhjen për Phi Beta Kappa. Shantanu mori MD-në e tij nga Shkolla e Mjekësisë e Harvardit.

Samuel Levy
Dr. Samuel Levy

Samuel Levy bashkë-themeloi Allurion Technologies me Shantanu Gaur në 2009. Samuel u diplomua për summa cum laude me një B.S. në Biofizikë dhe Biokimi Molekulare nga Kolegji Yale dhe me një MD nga Shkolla Mjekësore e Harvardit. Ai ishte një studiues i Fulbright në Francë dhe u shërbeu klientëve farmaceutikë dhe mjekësorë si konsulent në McKinsey & Company.

michael
Michael Davin

Si Kryetar, President dhe Kryeshef Ekzekutiv i Cynosure nga 2003 në 2017, Michael Davin mbikëqyri rritjen e shitjeve nga $ 20 milion në $ 430 milion, duke përfshirë zgjerimin e konsiderueshëm ndërkombëtar, drejtoi ofertën fillestare të kompanisë dhe renditjen në NASDAQ, dhe ekzekutoi blerjet kryesore . Nën udhëheqjen e tij, Cynosure arriti një rritje vjetore të të ardhurave prej më shumë se 20 përqind dhe u bë një nga kompanitë më të mëdha dhe më fitimprurëse në industrinë estetike. Cynosure iu shit Hologic për 1.65 miliardë dollarë në Mars 2017.

Todd-Zavodnick
Todd Zavodnick

Todd Zavodnick ka mbi 20 vjet përvojë udhëheqëse në industrinë e biofarmaceutikës dhe aktualisht është Kryeshefi Ekzekutiv i Dermavant. Para se të bashkohej me Dermavant, Z. Zavodnick shërbeu si Zyrtar Kryesor i Tregtisë dhe President i Estetikës dhe Terapisë në Revance. Ai më parë shërbeu në role udhëheqëse globale në ZELTIQ Aesthetics, para blerjes së kompanisë nga Allergan, në Galderma Laboratories ku ai ishte President dhe Drejtor i Përgjithshëm i Amerikës së Veriut, dhe në Alcon Laboratories. Ai është anëtar i bordit të drejtorëve të Fondacionit të Sëmundjeve të Lëkurës së Fëmijëve.

logo
Krishna Gupta

Krishna Gupta është Themeluesi dhe Partneri Menaxhues i Remus Capital. Një firmë e kapitalit sipërmarrës që përqendrohet në ndërtimin, jo bastin në, të kompanive të mundësuara nga shkenca dhe teknologjia. Z. Gupta është përfshirë me Allurion që nga viti 2010, dhe Remus drejtoi financimin e Allurion të Serisë C prej 27 milion dollarësh. Nën udhëheqjen e Z. Gupta, Remus ka ndërtuar një portofol të fuqishëm të kompanive inovative dhe një bazë globale investitorësh nga më shumë se 20 vende. Z. Gupta ka përvojë të gjerë duke ndihmuar kompanitë me rritje të lartë të bëhen udhëheqës të kategorive.

Këshillues Mjekësor
John Morton
John Morton
MD, MPH, FACS, FASMBS
logo
Bruce Schirmer
MD
Harold Solomon
Harold Solomon
 MD
Peter D. Siersma
Peter D. Siersma
MD, PhD, FASGE, FACG
Richard Rothstein
Richard Rothstein
MD
George Blackburn
In memoriam
George Blackburn
MD, PhD (1936-2017)
Jordan Busch, MD
Jordan Busch
MD, FACP
Ram
Ram Chuttani
MD
Elisabeth Mathus-Vliegen
Elisabeth Mathus-Vliegen
MD, PhD
Nezam Afdhal
Nezam Afdhal
MD
Daniel Jones
Daniel Jones
MD, MS, FACS
El médico ayuda a un paciente a perder peso

Karriera

Shiko faqen