El médico ayuda a un paciente a perder peso
Baloni Gasrik Allurion

Si Funksionon

Një teknologji e re mjekësore: Programi i balonit gastrik dhe i humbjes së peshës Allurion

Kapsel med maveballon og et glas vand

Si funksionon? 

Baloni Gastrik Allurion ju mbush për të ulur urinë ndërsa mësoni zakone të reja të shëndetshme të të ngrënit.

Baloni Gastrik Allurion është një balon për humbje peshe të siguruar. Paraqitet si një kapsulë per tu gëlltitur, e cila shndërrohet në një balon gastrik në stomakun tuaj nga një profesionist i kujdesit shëndetësor. Është i vetmi balon gastrik që nuk kërkon endoskopi * ose anestezi për vendosjen dhe heqjen e saj. Procedura totale zgjat më pak se 20 minuta!

Pasi të jetë në stomak dhe të fryhet, baloni kryen funksionin e ngopjes, kështu që jeni më pak të uritur - gjë që e bën më të lehtë të hani më mirë, të hani më pak dhe të krijoni zakone që zgjasin. Gjithashtu do të merrni mbështetje ushqimore të dedikuar dhe Peshoren Allurion, Gjurmuesin e Shëndetit Allurion dhe Aplikacionin Celular Allurion për të udhëhequr rruugëtimin tuaj drejt  humbjes së peshës dhe për të ndarë suksesin tuaj.

0
Balona të shpërndara në të gjithë botën
0
Vende
0
Kilogramë të humbur përmes Programit Allurion
بالون المعدة ألوريون

Çfarë ndodh me Balonin Gastrik Allurion? 

Pas afërsisht 16 javësh, Baloni do të shfryhet natyrshëm dhe do të kalojë përmes sistemit tretës *. Pasi baloni të ketë dalë, ju tashmë do të keni zhvilluar preferenca të reja ushqimore, zvogëluar porcionet dhe do të keni zhvilluar një kuptim të ri të trupit tuaj. Kjo çon në rezultate reale, të qëndrueshme, me afat të gjatë dhe jo dietë të pafundme.

Baloni Gastrik Allurion

Forma dhe Struktura

Struktura ovale e mbushur me lëng. qëndron e qetë në stomak, duke e bërë të mundur përshtatje të shpejte me trupin tuaj.

Valvula e Lirimit

Valvula e vetme e lëshimit të nyjës shpërbëhet dhe hapet afërsisht në javën e 16-të. Lëngu del dhe baloni i zbrazët kalon natyrshëm në sistemin tretës*. I gjithë procesi zhvillohet brenda në balon, duke mos u prekur nga ambienti i acidit i stomakut.

Materiali

Baloni është i hollë, i butë dhe fleksibël, i cili e lejon atë të kalojë në mënyrë të sigurt përmes sistemit të tretjes - që do të thotë se nuk kërkon heqje endoskopike*.

Kohëzgjatja

Studimet dëshmojnë se 80% e humbjes totale të peshës së balonave 6-mujore ndodh në 3 muajt e parë të trajtimit. Kjo është arsyeja pse Balloon Allurion zgjat afërsisht 4 muaj!

Përmasa

Studimet provojnë se Baloni Gastrik Allurion mund të gëlltitet, mbushet, imazhohet dhe kalohet në mënyrë të sigurt dhe me sukses për të ndihmuar në mënyrë efektive në humbjen maksimale të peshës ku efektet anësore janë potencialisht të minimizuara. Baloni Gastrik Allurion është projektuar të mbajë 550 ml në vëllim.

Gjërat për t'u marrë parasysh

Të dhënat e publikuara kanë treguar se 99.9% e njerëzve kanë sukses të gëlltitjen e Balonit Gastrik Allurion. Nëse keni probleme në gëlltitje të kapsulës vetë, mjeku mund t'ju ndihmojë duke shtyrë butësisht kateterin me një tel të hollë.4

Pas vendosjes së balonave, disa njerëz përjetojnë të përziera, ngërçe të barkut dhe të vjella të herëpashershme. Në shumicën e rasteve, këto simptoma kontrollohen mirë me ilaçe të përshkruara zakonisht.7 12

Pas miratimit profesional të kujdesit shëndetësor, shumica e njerëzve kthehen në aktivitetin normal brenda një ose dy ditësh, megjithatë një numër i vogël i njerëzve mund të përjetojnë simptoma për pak më gjatë.

Pas afërsisht 16 javësh tullumbace shfryhet dhe kalon qetë përmes sistemit të tretjes*.

Lady in sports wear landscape
Lady in sports wear

Llogaritni BMI

Nëse keni një BMI prej 27 ose më shumë, jeni kandidat i përshtatshem per programin Allurion. Llogaritni shpejt BMI-në tuaj për të parë nëse Baloni Gsastrik Allurion është i përshtatshëm për ju.

Llogarit BMI-në time

Më shumë në këtë pjesë

Una chica disfruta de los resultados de la pérdida de peso tras utilizar el balón gástrico

Rrugëtimin Tuaj

Shikoni faqen