En läkare som hjälper sin patient att gå ner i vikt
Shkenca

Shumica e dietave dështojnë për shkak të urisë

Ndihmoni vendosmërinë tuaj të qëndrojë më e fortë dhe për më gjatë.

Mbajtja e dietës mund t’ju ​​bëjë të ndiheni të uritur, por Allurion ju jep kontroll sepse pacientët ndihen më pak të uritur, ndihen më të ngopur pas ngrënies dhe kanë ndihmuar në shmangien e tundimeve që përjetohen zakonisht kur bëni dietë.

0
Balona të shpërndara në të gjithë botën
0
Kilogramë të humbur përmes Programit Allurion
0
Vende

Pse Baloni Gastrik Allurion është më efektiv sesa të bësh vetëm dietë?

Ulni urinë tuaj

Allurion është krijuar për t'ju ndihmuar të zvogëloni sasinë e ushqimit, duke zënë vend në stomakun tuaj. Ndihmon në zvogëlimin e urisë dhe të tundimeve ushqimore, për të ndihmuar në heqjen e zakonit të  ngrenies gjatë gjithë ditës dhe për të inkurajuar një jetesë me të shëndetshme.

Ulni peshën tuaj

Ndërsa do të hani më pak, pesha natyrshëm do të bjerë - do të punoni me një nutricionist për të siguruar që trupi juaj po merr lëndët ushqyese që i duhen për të qenë të fortë dhe për të formuar zakone të shëndetshme ushqimore. Ju mund të humbni një mesatare prej 10-15% të peshës tuaj trupore në 16-javët e para!

Trajnoni trupin tuaj për të ngrënë më pak

Gjatë Programit ju do të punoni me mjekun dhe dietologun tuaj për një plan ushqimi dhe ushtrimesh, duke ju stërvitur të hani sasi më të vogla që mund të ndihmojnë në transformimin e stilit të jetës

Filloni zgjedhjet tuaja të reja të shëndetshme të jetesës

Kur baloni tashmë del*, ju keni zhvilluar preferenca të reja ushqimore, rregulluar sasitë dhe keni zhvilluar një perceptim të ri të trupit tuaj. Kjo çon në rezultate reale, të mirëmbajtshme - jo luhatje pa fund, kështu që ju hani më pak dhe jetoni më shumë.

Përgjigjet E Pyetjeve Tuaja

A do ta vendos përsëri peshën?

Deri në 95% të humbjes së peshës mund të mbahet 12 muaj pasi baloni të dalë nga trupi!

Sa peshë mund të humbasë me Allurion?

Pas afërsisht 16 javësh të Programit Allurion, studime të shumta klinike kanë treguar se pacientët humbin mesatarisht 10-15% të peshës së tyre totale të trupit. Nëse akoma dëshironi të humbni më shumë peshë, një balon i dytë mund të vendoset pas përfundimit të programit të parë.

A është Baloni Gastrik Allurion më efektiv sesa vetëm mbajtja e dietës?

Po. Kur kombinohet me strategji intensive të humbjes së peshës, Baloni Gastrik Allurion çon në gati 2.5 herë më shumë humbje peshe sesa kur ndërmerrni strategji intensive të humbjes së peshës, gjatë 16 javëve. Në fakt, 17% e pacientëve që ndërmarrin strategji intensive të humbjes së peshës së bashku me Balonin Gastrik Allurion kanë arritur një humbje peshe prej mbi 20% të peshës së tyre totale të trupit! Allurion ka më shumë sukses sesa vetëm mbajtja e dietës pasi pacientët ndihen më pak të uritur, ndihen të ngopur më shpejt pas ngrënies dhe nuk do të ndjeni uri siç mund të përjetohen kur bëni zakonisht dietë.

Si vendoset Baloni gastrik?

Vendosja bëhet në ambulator për më pak se 20 minuta. Allurion është Baloni i parë gastrik që nuk kërkon endoskopi * ose anestezi për vendosje ose heqje. Thjesht gëlltisni një kapsulë që përmban Balonin e shfryrë me një kateter: sapo të konfirmohet se baloni është në stomakun tuaj me anë të rrezeve x, ai mbushet me lëng përmes një kateteri. Bëhet një radiografi e dytë për të siguruar që baloni është mbushur në mënyrën.

Gjërat për t'u marrë parasysh

Të dhënat e publikuara kanë treguar se 99.9% e njerëzve kanë sukses të gëlltitjen e Balonit Gastrik Allurion. Nëse keni probleme në gëlltitje të kapsulës vetë, mjeku mund t'ju ndihmojë duke shtyrë butësisht kateterin me një tel të hollë.4

Pas vendosjes së balonave, disa njerëz përjetojnë të përziera, ngërçe të barkut dhe të vjella të herëpashershme. Në shumicën e rasteve, këto simptoma kontrollohen mirë me ilaçe të përshkruara zakonisht.7 12

Pas miratimit profesional të kujdesit shëndetësor, shumica e njerëzve kthehen në aktivitetin normal brenda një ose dy ditësh, megjithatë një numër i vogël i njerëzve mund të përjetojnë simptoma për pak më gjatë.

Pas afërsisht 16 javësh tullumbace shfryhet dhe kalon qetë përmes sistemit të tretjes *.

Kërkime Klinike

Profesionistët e Shëndetit

Bashkohuni me ne në rrugëtimin tonë: bëhuni një Partner Allurion sot

Zbuloni me shume
Homme heureux de son expérience du ballon gastrique

Rezervoni Një Konsultë

Filloni rrugëtimin tuaj