El médico sostiene el balón gástrico Allurion en su mano
Shkenca

Pse Funksionon

Pse Është Programi Allurion Më Efektiv Për Humbjen e Peshës?

Studimet kanë treguar se uria është faktori nxitës i dështimit të dietës - dhe nuk është për t'u habitur. Mbajtja e dietës është e vështirë dhe shpesh ndikon në elementë të tjerë të jetës tuaj, përfshirë jetën tuaj shoqërore dhe madje mund të ndikojë në marrëdhëniet tuaja.

Baloni Gastrik Allurion do të mundësojë zvogëlimin e ndjenjës së urisë gjatë 16 javëve që do të jetë në stomakun tuaj. Baloni, i kombinuar me ekipin tuaj të kujdesit shëndetësor dhe nutricionistin që ju mbështet, do të mundësojë ndryshmin rrënjësor të marrëdhënies suaj me ushqimin.

Kur kombinohet me strategji intensive të humbjes së peshës, Baloni Gastrik Allurion çon në gati 2.5 herë më shumë humbje peshe sesa kur ndërmerrni strategji intensive të humbjes së peshës, gjatë 16 javëve. Në fakt, 17% e pacientëve që ndërmarrin strategji intensive të humbjes së peshës së bashku me Balonin Gastrik Allurion arrisin një humbje peshe prej mbi 20% të peshës së tyre totale të trupit!

Allurion ka më shumë sukses sesa vetëm mbajtja e ditës sepse pacientët ndihen më pak të uritur, ndihen më të ngopur më shpejt pas ngrënies dhe nuk do të kenë tundime, të cilat mund të përjetohen kur bëhet zakonisht dietë. ¹ ² ³ ⁴ ⁵ ⁶ ⁷ ⁸ ⁹ ¹⁰ **

Lady in sports wear landscape
Lady in sports wear

Llogaritni BMI

Nëse keni një BMI prej 27 ose më shumë, jeni kandidat i përshtatshem per programin Allurion. Llogaritni shpejt BMI-në tuaj për të parë nëse Baloni Gsastrik Allurion është i përshtatshëm për ju.

Llogarit BMI-në time
وعاء من الأفوكادو يمكن تناوله كسلطة للحمية

Programi

Shiko faqen