Allurion Connected Balance, Allurion Health Tracker, Allurion Mobile App
Baloni Gasrik Allurion

Teknologjia

Një Qasje 360 ​​Gradë për Humbjen e Peshës

Megjithëse Baloni Gastrik Allurion është thelbi i asaj që bëjmë, ne krenohemi me avancimin e teknologjisë mjekësore. Ne ofrojmë një qasje 360⁰ për humbjen e peshës; Baloni Gastrik Allurion fillon procesin dhe Programi Allurion mbështet zgjedhjet tuaja dietike dhe të mënyrës së jetesës, me pas.

ميزان ألوريون الذكي
Peshorja lidhur me Allurion

Peshorja e lidhur me Allurion ofron një përvojë të plotë të ndjekjes së peshës për ata që kërkojnë humbje peshe efektive dhe të qëndrueshme. Mos harroni: muskujt peshojnë më shumë se masa dhjamore! Monitorimi i përbërjes së trupit dhe BMI është një mënyrë e rëndësishme për të ndjekur progresin tuaj dhe për të qëndruar i motivuar.

أداة متابعة النشاط الصحي من ألوريون
Gjurmues i Shëndetit Allurion

Aktiviteti fizik dhe gjurmimi i gjumit me planifikim janë tiparet kryesore kur vetë-monitoroni sjelljen dhe progresin tuaj - dhe Gjurmuesi i Shëndetit Allurion e bën më të lehtë. Ju do të keni të dhëna për të reflektuar se si aktivitetet dhe gjumi juaj ndikojnë në udhëtimin tuaj të humbjes së peshës, duke ju dhënë njohuri dhe fuqi më të madhe.

 Applicazione mobile Allurion
Aplikacioni Celular Allurion

Ne kemi zhvilluar një platformë të sigurt që ju mundëson të vëzhgoni matjet e përbërjes së trupit, peshën, formën fizike dhe angazhimin në kohë reale, me ndihmën e Peshores së Lidhur Allurion dhe Gjurmuesit të Shëndetit Allurion. Ekipi juaj i kujdesit shëndetësor do të ketë qasje të sigurt në të dhënat tuaja të humbjes së peshës në mënyrë që ata të mund t'ju mbështesin dhe t'ju ofrojnë këshilla dhe truke shtesë. Ndiqni përparimin tuaj në lëvizje dhe festoni objektivat tuaja me miqtë dhe familjen tuaj.

Lady in sports wear landscape
Lady in sports wear

A jam i përshtatshëm?

Nëse keni një BMI prej 27 ose më shumë, jeni kandidat i përshtatshem per programin Allurion. Llogaritni shpejt BMI-në tuaj për të parë nëse Baloni Gsastrik Allurion është i përshtatshëm për ju.

llogaritësi i përshtatshmërisë

Më shumë në këtë pjesë

Ein Paar glücklich über seine Erfahrungen mit dem Allurion Magenballon

Programi

Shiko faqen