Pacientët

Mbështetja në rrugëtimin tuaj

Informacioni i pacientit

Pavarësisht nëse do të merrni vendin tuaj të punës së shpejti, ose jeni aktualisht në mes të Programit tuaj 16-javor, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar gjatë udhëtimit.

Una ragazza che si gode i risultati della perdita di peso dopo l'uso del pallone gastrico
Hyni në Aplikacionin Allurion

Shkarkoni aplikacionin Allurion sot për të ndjekur përparimin tuaj

La bilancia e l'orologio Allurion Health Tracker e l'applicazione mobile Allurion.
Mbështetje teknike për pajisjet Allurion

Shkarkoni burimet tona falas për peshoren e lidhur me aplikacinin, gjurmuesin e shëndetit dhe aplikacionin për celularë